top of page
Profiel foto Judith.jpg

Meer jezelf zijn

Ik geloof dat ieder lijf en mens baat heeft bij deze methode. Zeker omdat wij eigenlijk zo weinig weten van ons lijf, laat staan ons lijf voelen.

 

Bovendien is onze maatschappij zo gestrest en zitten we zoveel, dat ieder mens wel een goede practice kan gebruiken!

 

Dat geeft verlichting, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je dierbare om je heen. Ik gun het iedereen om meer in je eigen lijf je voelen, jezelf opnieuw uit te vinden en meer je natuurlijke staat van jezelf te zijn. Ik geloof dat we daar allemaal mooiere mensen van worden!

Namasté,

Judith Everaars

  • Facebook Judith Everaars
  • LinkedIn Judith Everaars

Mijn eigen lijf was de start

Voor 2018 had ik nog nooit van Kaiut Yoga gehoord, laat staan dat ik les zou gaan geven in yoga! Ik had wel eens een paar lessen yoga gevolgd, maar op de één of andere manier bracht het me niet wat ik zocht. En dat gold voor meer sporten. Na een knieblessure, waardoor ik een tijd niet eens meer kon fietsen, ging ik actief op zoek naar iemand die mij kon helpen. En dan kom je er achter dat je heup een flinke scheefstand heeft en dat je hele fysieke systeem eigenlijk overhoop ligt. En dat die knie een druppel van een volle emmer was... Ik ben bij een hoop therapeuten geweest en ieder weet een klein beetje, maar eigenlijk kon niemand me echt goed helpen. Tijdens mijn eerste opleidingsblok voelde ik gelijk dat Kaiut Yoga wél een totaal methode is. Dit is echt voor veel méér mensen! In 2019 ben ik dan ook zelf les gaan geven.

Verdieping

In de opvolgende jaren heb ik me meer en meer verdiept in de Kaiut methode (Teacher Training The Concept - 100h, TT The Teacher Side 100h, TT Complete 300h).

In 2023 heb ik een aanvullende opleiding gevolgd holistische Yoga Nidra bij Wendy Traa - met specialisatie Kids & Teens. Yoga Nidra is de yogavorm met de minste beweging. Deze vorm gaat nog dieper in de rust dan Kaiut Yoga. Nog meer dan bij de Kaiut Yoga activeren we het regeneratieve vermogen van het lichaam. Ook biedt deze 'staat' de mogelijkheid emotionele indrukken te verwerken, het zenuwstelsel tot rust te laten komen. Transformatie op een zachte, veilige en heilzame manier.

bottom of page